Hakuna Matata

2007-05-11
16:25:32

The black cat /L
Just nu håller en svart katt på och anfaller mitt hem.image519
Jag hörde att Stina och Johnny lät riktigt otäckt i köket så jag sprang dit och då upptäckte jag en svart katt i mitt sovrum!
Jäkla satansskit.
Jag försökte ju skrämma iväg den men den jäkeln satte sig precis nedanför balkongen och titta på mig.... väntandes på att jag skulle gå därifrån.
Nu har den precis försökt en tredje gång att ta sig in!
Jag tar fram vattenflaskan men den sätter sig precis så jag inte kan nå den.

GRRRRRRR...........!!!!

Nu försökte den igen!


Idag var det min sista dag på den fjärde veckan. Allt gick bra... jag frågade min handledare vad jag skulle göra och då skicka hon hem mig...  men jag ville inte hem för då innebär det städning =))
Hon hade i alla fall träffat min lärare i Sunne, och sagt att jag var den bästa såklart ;) hehe... Kiss my ass ****** =P
Kändes ju lite skönt efter hans kommentar!
Och mitt omdöme från praktiken kommer vara betygsunderlag i kursen! Hihi!
Usch på onsdag är min sista dag och jag vill inte!
Jag har bestämt att vi ska vara hela eftermiddagen i skogen och barnen ska få spela upp pjäser där, sen så tar jag med fika och så får vi ett mysigt farväl.... tråkigt, de kommer ju splittras till hösten då 3:orna blir 4:or. Jag kommer dessutom inte vara mer i en 2-3, eftersom jag måste/vill vara i alla årskurser nån gång. Jag har 4, 5, 1, förskoleklass kvar.
Hade lite tur också då fritidspedagogen frågade om jag ville vicka för henne nästa vecka (bara nån timma) men eftersom man inte får vicka under VFU-tid så sa min lärare att jag får givetvis sluta för dagen när hon behöver vikarie och gå in på hennes schema... hehe... så jag får nån timma till i alla fall!
Bra bra! =)

Nu ska jag väl försöka göra någonting....

Puss och kram
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: