Hakuna Matata

2007-05-12
18:19:09

Slö, härlig lördag! /S
Det var så underbart skönt att få sova ut imorse! Trots att jag var hemma redan vid 12.30 igår var jag helt slut, jag sov i ca 1,5 timme under eftermiddagen, trots det så somnade jag strax efter klockan 23 igår.

Idag har jag försökt plugga lite, men då jag inte riktigt förstod uppgiften + att detn bara ska diskuteras under seminariet så var jag väl kanske inte så jätteengagerad. Får försöka göra ett ryck imorn istället....
Vi var även ute på en promenix.... det var så himla varmt, men det beror väl på att man förberett sig på världens regnsskur!

Idag ska Tobben bort, så jag ska spendera kvällen alldeles själv. Hade tänkt va duktig och ringa någon idag så jag messade mina gamla kombos, men det visade sig att de var bortresta. Så istället ska jag titta på lite schlager och äta lite cashewnötter och kanske käka lite glass.

Kan även meddela att jag totalmisslyckades med min gratäng igår :( har ingen aning om varför men den blev inte direkt krämig och god.... grädden bara rann ut över tallriken.
Som tur var så blev vår kladdkaka jättegod... vi var dock lite glupska och orkade inte vänta tills den svalnat så den var väl lite väl kladdig. Tänkte baka en ny idag som vi kan äta imorgon... för gott var det!!

Ha en trevlig kväll!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: