Hakuna Matata

2007-05-08
20:04:21

Jag är bäst /L
Nej, det är ingen provocerande rubrik utan jag kör endast med ren fakta i min/vår blogg.
Jag har denna vecka fått mitt livs finaste komplimang då min handledare talade om för mig att jag är den bästa lärarstudent hon någonsin haft!
Jag riktigt njuter av denna kommentar och kommer leva på den så länge jag lever!
Det är väldigt roligt och vad jag förstått är hon inte en person som lätt säger sådana saker. Hon är dessutom VFU samordnare och har jobbat som lärare i 30 år så hon har ju mött en hel del studenter! ;P

Mamma sa idag att jag visst får mycket komplimanger för att jag är duktig men det blir en annan sak när någon man inte "känner" eller som man vet inte är "tvungen" att säga såna saker. Man blir mycket gladare, vilket är helt sjukt egentligen.
Jag har märkt hur otroligt dålig jag är på att få komplimanger, jag vet inte riktigt vad man svarar på sånt.
Det känns så dumt att bara stå och säga tack också men men....
Det känns i alla fall tryggt, för imorgon åker min handledare på något VFU möte i Sunne och där är också min lärare, jag vet ju nu att hon inte kommer säga massa negativt i alla fall.



Jag gör nu min fjärde vecka av fem, känns skittråkigt. Jag vill inte tillbaka och jag vet att jag kommer få börja skriva på min uppsats redan nästa helg. ÅHH .... tråkigt!!!
Jag kom förresten in på sommarkursen i religion men jag måste säga nej eftersom jag jobbar då... men jag orkar knappast plugga något ändå.

Nästa helg kommer förmodligen pappa med barnen och jag ska på middag hos en klasskamrat på fredagen!
Vilket betyder att jag inte riktigt vet hur jag ska klämma in min shoppingdag med mamma och mormor.... =/
Men du och jag kanske kan gå själva en vardag annars mamma? Vi får prata sen....
Jag har ju glömt att skriva det, mamma gav mig en shoppingdag med henne i födelsedagspresent! =)
På tal om födelsedagspresenter tror jag inte jag skrev överhuvudtaget vad jag fick.... av Anette: En vit kofta, en rosa tröja och en läppglans. Av mormor: En randig tröja gråaktig och en rosa randig kortarmad tröja. Av Jason fick jag en armbandsklocka som jag var in och bytte idag eftersom den inte riktigt var min stil ;)) (nej, jag är inte en sån hemsk flickvän som byter vanligtvis men den var i guld och jag är inte guld-människa).... av Joakim fick jag ett jättefint halsband ifrån H&M som jag pekat ut =)
Åsa köpte krassefrön och mamma gav mig jord =)) Men shoppingen kommer ju senare!
Jo, pengar av farmor och Jasons mamma! (skorna passa ju inte ;(( )

Det med skorna är synd eftersom min nya klocka har rosa bakgrund och har bling bling... precis som skorna som eeeeeej vill passa... menmen sökandet efter nya fortsätter!

Nej nu tror jag att jag skrivit av mig lite.... till skillnad från dig Sandra har jag jättemycket energi av nån anledning? =P
Kanske för att jag helt enkelt är bäst ;D ........................... Haha!


Kommentarer:
#1: Manny

Vilken härlig komplimang! Du borde bett om att få den skriftligt o trycka upp den i ansiktet på din lärare efter den kommentaren han gav dig under besöket!!

2007-05-08 @ 21:23:17
#2: Linda

Haha

2007-05-09 @ 06:49:57
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: