Hakuna Matata

2007-05-05
16:31:23

Härliga helg! /S
Fy vad jag längtat efter helgen! Jag vet att den här veckan bara bestod av tre arbetsdagar men som jag tidigare nämnt är jag tömd på energi. Igår slutade jag ganska tidigt + att jag börjat sent så för en gångs skull var jag inte som ett vrak när jag kom hem. Istället tog jag tag i mina foton och började sätta in dem i album, något jag ska avsluta idag. Senare under kvällen tog jag och Tobbe ett bad.... så skönt! Fattar inte varför man slutar med bad när man närmar sig våren och sommaren, det är ju fortfarande lika underbart!
Under kvällen såg vi filmen "dreamgirls". Jag tyckte den var lite dryg, men i brist på annat....

Somnade vid 1-tiden inatt och sov ända till klockan 11 idag, så underbart!!! Sen hade jag klipptid kl 12. Så nu har jag kapat en hel del på håret, säkert 7-8 cm, räcker bara till strax nedanför axlarna. Men nu bör väl allt som var slitet vara borta i alla fall! Jag köpte även en engångs kur för håret som hon rekommenderade. Den kostade 45 kr men det kan det väl kanske vara värt om den fungerar...

När jag kom hem igen gick jag och Tobias en promenad, det var jätteskönt. Vi gick förbi en hembygdsföreningen i Slaka som visade sig vara öppen så vi tittade runt lite där innan vi gick vidare.

Vi gick den vägen som jag pratat om tidigare med alla vitsippor, så nu har jag tagit kort som jag lovat. Tyvärr ser det ju inte lika häftigt ut på bild som i verkligheten + att flera av sipporna redan blommat slut!
v?r i Link?ping

Fy vad söt tiken var... jag tittade också på den men när man bor i en liten 1:a  och åker tåg till Karlstad 1 ggr/mån så är en golden lite väl stor. Jag och Tobias pratade lite idag och funderar på att bli dagmattar nästa termin om våra scheman funkar för det. Så min hundövertalning går framåt då det faktiskt var hans förslag att vi skulle kunna bli dagmattar :)
Visste inte att ni tänkte skaffa hund... hittar jag något som verkar passa så ska jag maila eller ringa dig!

Sist men inte minst vill  jag bara säga GRATTIS till min kära syster som idag fyller 27 år! Kram kram

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: