Hakuna Matata

2007-05-14
19:13:39

2 senaste filmerna /L

image537
Mr Beans semester -
Ja, vad ska man säga. Jag vet inte om det är för att jag vuxit till mig eller om Bean bara har blivit uttjatad.
Filmen handlar såklart om Bean och hur han vinner en semester till Cannes. Ja, och vi vet ju alla hur jävla klantig han är -  detta är något som jag stör mig på hela filmen, hur dum får man vara ? Seriöst vilken jubelidiot. Jag irriterade mig mest men visst, jag skrattade till ibland pga skadeglädje och för att jag inte visste om jag skulle gråta eller skratta. Nej, den första filmen är bra mycket bättre och inte ens den är bra.



image538
Freedom writers -
Filmen handlar om en lärarinna som hamnar i en klass där gängvåld är vardag och man är glad om man överlever dagen typ. Hon lyckas givetvis det ofattbara - att få dem intresserade och bli en famlij.
Jag tycker inte den skiljer sig så mycket från andra filmer, man har sett det förr. Det är förstås väldigt kul/intressant att den är verklighetsbaserad men det verkar alla filmer av denna typ vara.
Jag blir alltid rörd/berörd av sånna här filmer, och jag tyckte extra bra om scenen där en av de "tysta" eleverna läser högt ur sin dagbok. Det är absolut en film värd att se och man bör se den.

T.o.m svårflörtade Jason gillade den vilket inte sker allt för ofta, han gillade också musiken men den föll mig inte riktigt i smaken.
Enjoy!



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: