Hakuna Matata

2007-03-24
13:37:35

Sometimes... /S
... the hardest and the right thing are the same...

Det är vad The Fray sjunger.... och det stämmer ju så otroligt bra! Imorse/förmiddags tog jag en joggingtur innan frukost, och när jag kände mig halvt död kom just den låten med den versraden, och hur bra stämde det inte??! Jag menar jag springer ju inte för att jag tycker det är jättekul... jag springer för att det känns som ett nödvändigt måste... då är det alltså svårt och jobbigt men ändå det rätta att göra.

Samma versrad stämmer in nu när jag sitter här och försöker påbörja mitt hemtentaskrivande då det ska lämnas in kommande fredag. Jag menar det är faktiskt lördag, och superfint väder ute.... vill ja då sitta inne och skriva på en omöjlig tenta.. svar NEJ... men jag måste och det är det enda rätta! Åh... måste ju bara älska The Fray!

Igår hade vi dock en pluggfri dag. vi handlade och vi pysslade med våra datorer. På kvällen såg vi filmen The Queen, den handlar typ om kungahusets, framför allt drottningens agerande, av Dianas död.

Tobias tyckte filmen var helt okej, men jag tyckte nog att den var lite för händelselös för min smak. Men visst... har man inget bättre för sig kan man ju alltid se den. Det stora som den uppmärksammade mig på var hur dåligt jag var insatt i det engelska kungahuset... ingen koll för fem öre insåg jag. Som tur var så var Tobias också lite borta så jag var inte ensam :0p

Ikväll ska vi nog se Flags of Our Fathers. Den tror jag jag bli bra. För en gångs skull är jag intresserad av att se en krigsfilm, men jag tror i och för sig inte att fokus ligger på själva kriget, utan snarare ögonblick från både innan, under och efter kriget. Jag har i alla fall höga förväntningar på den filmen.





 






Den här kommande veckan blir nog rätt trist med en massa tentaskrivande. Jag ska dock satsa på att bli klar på onsdag eller torsdag så jag kan börja läsa lite litteratur inför nästkommande kurs så jag slipper plugga så mycket under påskveckan när jag är hemma.

Nej nu är det väl bäst att se till att få lite gjort och inte bara prata om att man ska skriva!

Wish me luck!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: