Hakuna Matata

2007-03-11
18:46:55

My darling's coming home. /S
Söndag eftermiddag och man laddar inför kommande vecka. Min sista VFU-vecka och sista VFU:n i denna klassen. Det känns faktiskt lite sorgligt, jag känner att jag verkligen har lärt känna alla barn nu och jag känner mig hemma på skolan och i klassarbetet. Men men...

Helgen har jag spenderat i min ensamhet... det har varit ganska skönt att få vara själv men samtidigt lite konstigt. Är ju inte längre van att vara själv så mycket. Det jobbigaste är att hitta på något att äta, är ju så tråkigt att laga mat till sig själv, men jag gjorde i alla fall en insats och lagade iordning korvwok igår och våfflor idag.

Igår såg jag The Guardian... den var helt okej men ingen film man lägger på minnet direkt. Om man säger så här så var handlingen inte direkt ny, det finns en del filmer som är ungefär de samma. Men som sagt den var ändå helt okej!

Var även barnvakt i förmiddags. Det var superskönt ute, hela 10 grader varmt. Dock ingen sol men det gjorde inget. Barnen skulle ha kalas efter att jag varit där så de var glada båda två. Den minsta tjejen Sara kan vara riktigt envis och lite jobbig ibland, men hon är ändå supersöt. Idag tyckte hon att jag skulle vara där ännu längre, det gjorde inget om de kom hem lite sent! Så söt... komma sen till sitt eget kalas!

Nu ska jag snart se One tree Hill, innan jag tar en joggingtur. Har ju kanske ätit lite godis i helgen + att jag lovade Tobias att vi skulle käka pizza när han kommer hem ikväll...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: