Hakuna Matata

2007-03-27
12:12:54

morgonpromenix! /S

God förmiddag gott folk!

Idag är en bra dag. Vi började dagen med att gå ut och gå en timma... hur skönt som helst då det är riktigt varmt ute, hela 20 grader varmt mot solväggen! Efter det blev det stor härlig frukost med rostat bröd, apelsin, flingor och hela köret.... bara en så otroligt skön start på dagen!

Idag ska jag försöka att komma vidare med tentan... har mailat min mentor för att förhoppningsvis få lite klarhet i själva rapportens utformning.... det är där jag kört fast, skrivandet i sig har jag egentligen inga större problem med.

Min kära Tobias är iväg till teknikaffärer idag för att kolla in datorer, han funderar nänmligen på att byta ut skärmen på sin laptop.... har inte riktigt fattat problemet men det är i alla fall något med grafiken som gör texten liten, så han får ont i ögonen... hoppas han kommer fram till något idag eftersom det är det enda han tänkt på de senaste dagarna.

Igår fick jag som sagt reda på att vi vunnit en telefon, så nu väntar vi bara på att få den! Vet dock inte om någon av oss vill ha den, men den är ju gratis!

grattis till tentan förresten, hoppas det gick så bra som det kändes!

Kram kram


Kommentarer:
#1: Sofia

Det här med telefonen alltså...Här har vi värsta mobiltelefonsnacket...Å så vinner du en telefon...Varför händer inte sånt mig?!

2007-03-27 @ 19:34:12
#2: Sofia

;)

2007-03-27 @ 19:34:38
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: