Hakuna Matata

2007-03-26
11:11:09

Fästingar, tenta, solväder och cykelsemester! /S

Morgonens tankar hittills!

Börjar med fästingar.... dessa otrologt äckliga och helt onödiga varelser...! Jag förstår syftet med många små insekter att de är mat o.s.v... men fästingar??! Vad är deras syfte? För att komma till saken så har jag precis läst på aftonbladet.se att 2007 kan komma att bli just fästingens år. Detta beror på vår otroligt milda vinter som gjort att fäsingarna klarat vintern, då de normalt ska DÖ. Det man kan hoppas på nu är en fruktansvärt torr sommar då fästingar tydligen inte kan dricka vatten utan tar upp all fukt via kroppen/huden. Så please.... be till de högra makterna om fästingarnas död!

Nummer 2 i tankegång behöver jag väl inte nämna så mycket om, handlar bara om att jag denna vecka har hemtenta. Ska skriva en fallstudierapport, något som känns skitjobbigt då jag aldrig skrivit en riktig sådan... vet inte vad jag ska skriva eller var det ska skrivas... men det löser sig förhoppningsvis under skrivandets och veckans gång.

Nummer 3 handlar egentligen om nummer 2. Det är så otroligt fint väder ute, men min tenta kräver min uppmärksammhet så jag får njuta av solen och de 14 graderna genom att stirra ut genom fönstret :0(

Min sista tankegång denna morgon är cykelsemester! jag och min kära Tobias gick igår förmiddags en långpromenad. Vi kom in på ämnet semester, varman vill åka, och både Gotland och ordet cykelsemester nämndes. Så nu mina damer och herrar funderar min älskling och jag på att cykelsemestra på Gotland i sommar med tält och allt! Seriöst... ja! Men jag har aldrig varit på Gotland, så jag vill verkligen dit, verkar ju så fint. Och jag vill jättegärna åka på cykelsemester någon gång i mitt liv. Har kollat lite priser och det verkar inte som att det behöver bli så dyrt... att bo i tält är ju gratis, får ju utnyttja allemansrätten. Att hyra cykel en vecka med försäkring kostar 500kr... inte heller så farligt. Sedan kostar det kanske en tusenlapp att ta sig till Gotland tur-retur. Men men, det ähr var som sagt en idé vi kom på igår.... får väl fundera på om vi verkligen vill och har råd att åka.

Nu är klockan 11 och det är väl kanske på tiden att man börjar med tentan...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: