Hakuna Matata

2007-03-14
16:57:41

Dagarna rullar... /S
jag inga inlägg denna veckan gjorda av mig. Den enkla anledningen till detta är att jag just nu åker till praktiken, är där hela dagen, kommer hem grinig och trött och sitter framför TV:n tills det är dags att gå och lägga sig. Så därför har jag inte haft något att rapportera.

Igår var vi dock duktiga och gick en liten promenad i solen. Vi gick till Ryd för att äntligen hämta ut min sista lägenhetsnyckel. Jag har inte orkat tidigare då jag inte har något behov av den. Men igår ringde de mig på mobilen och undrade när jag tänkt komma så då blev det lite pinsamt att dra ut på det längre.

Även om vi var duktiga som gick dit var vi mindre duktiga då vi med två semlor, fyra st 100grams chokladkakor tog bussen hem.  Men det var skönt. Jag var nämligen dum nog att gå i min tjocka parkasjacka... inte det smartaste när det var soligt och ca 15 grader varmt.

Idag hade jag en värderingsövning med barnen. Det gick jättebra, men en del av barnen hade nog inte riktigt koll på vad de skulle göra. Men lättroade som de är tyckte de det var kul att slippe sitta vid bänken och istället få stället gå till olika hörn. Jag hade även problemlösning med barn. i början av lektion började en problemelev att störa så läraren tog ut honom. Han blev så jäkla förbannad och slog och spottade på henne, sparkade sönder ett ventilationsgaller. Själv försökte jag fortsätta min genomgång med 8 chockade elever som hörde skriken och slagen från grupprummet. Det gick faktiskt riktigt bra... Jag önskar bara innerligt att jag aldrig någonsin kommer behöva ta hand om en sådan elev i min egna framtida klass.

Imorgon ska jag ha eget ansvar för klassen då min mentor ska till universitetet på föreläsningar anordnade av mina lärare. Det blir dock inte så jobbigt tror jag då barnen har idrott, och den längsta lektionen har jag bara halva klassen och en annan hellektion ska jag ha fika och lekar med barnen för att det är min sista praktik i klassen. Sista dagen är ju inte förrän fredag men då har f-klassen upp till år 6 en egen melodifestival hela dagen. Ska bli jättekul att se!

Nu har jag bestämt att nästa gång jag kommer hem blir till påsk. Jag tror jag ska skippa en föreläsning på torsdagen den veckan så jag kan åka hem redan på måndagen. Men det beror på vad vi har för annat plugg under den perioden.

Ikväll ska Tobias bort till några kompisar. Jag är inte jätteledsen då det är DUBBELAVSNITT och SÄSONGSPREMIÄR av min favvoserie Grey's anatomy :DDD Ska njuta av det och förbereda mig mentalt för morogndagen.

Nu är det dags för käk!

Hej så länge....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: