Hakuna Matata

2007-06-27
10:43:43

Träningsvärk. /S
Inte mycket har hänt sedan det senaste inlägget.... dagarna passerar med mycket lite aktiviteter för min del. Alla jobbar ju under dagarna och trots att Linda och jag båda är lediga har jag inte sett till henne särskilt mycket. Istället har jag spenderat dagarna med att läsa skönlitteratur.... har faktiskt varit riktigt skönt - man orkar ju inte riktigt med sådan läsning utöver kurslitteraturen under övriga delen av året.

I förrgår spelade vi badminton, och med vi menar jag mig själv, Tobias, syster Linda och hennes sambo Jan + pappa. Det var skitkul - jag spelade i stort sett oavbrutet i två timmar... sen var jag helt slut, hade lättare andningsproblem men så går det när man är envis! Badminton är en av de få aktiviteter som jag tycker är riktigt roligt och som jag verkligen är tävlingsinriktad i. Jag tyckte det var så kul så jag funderar på att kolla upp var man kan spela det i Linkan - istället för att köpa gymkort. Idag sitter jag dock här med en fruktansvärt öm högerarm... men men...

Var faktiskt duktig igår med då jag tog en promenad med mina kära systrar och min systerdotter från Herrhagen till Lorensberg... vet inte riktigt hur långt det är men syrran pratade på 5 km och det kan nog stämma - tog ungefär 45 min att gå i alla fall med barnvagnen.

Nu har jag ytterligare två veckors ledigt innan jag ska börja jobba.... lite jobbigt, börjar få lite lätt ångest!! Innan dess ska jag hälsa på min släkt i Sunne, tänkte åka dit i helgen och stanna där tills på tisdag, sedan ska jag tillbaka till Sunne på fredageftermiddag då jag, mamma och moster ska på teatern "En herrgårdssägen"
av Selma Lagerlöf. Och på lördagmorgon är det dags att dra till kusten en vecka med Tobias familj, och sedan ska vi spendera ett dygn på TJörn hemma hos Tobias mosters sommarstuga innan han och jag tar tåget hem medan hans familj stannar kvar för att hans syster ska delta i Gothia Cup.

Sen blir det till att jobba som sagt... men jag och Tobbe pratade på att eventuellt åka till Stockholm en helg... men det beror ju på hur mycket pengar man har kvar i slutet på sommaren... Vore i alla fall kul  att göra något bara vi två...

Nu ska jag nog slå en pling till Linda... är ju inte många lediga dagar kvar vi kan umgås nu...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: