Hakuna Matata

2007-06-04
19:01:06

Nytt boende. /S
Jag har bott i min lägenhet i ungefär fem månader och trivs egentligen jättebra. Den är perfekt - den är fräsch(nymålat,nya tapeter), den är billig, perfekt läge. Helt perfekt alltså... men det är en etta, och ettor är menade för en person att bo i, så nu när Tobias sökt in för att fortsätta plugga i höst har vi så smått börjat titta på ny bostad. Vi bor ju verkligen på varandra nu och det kommer inte funka i höst - jag vet hur mycket plugg det kommer bli för TObbe (har ju faktiskt bott med en teknikstudent innan) och då kommer vi nog slå ihjäl varandra mitt i alla pluggstress... där med är en nya lägenhet ett MÅSTE! Vill dock inte börja söka seriöst förrän Tobias fått svar på sin ansökan dock.

Kanske kan tyckas onödigt att jag flyttade hit nu när vi vill flytta efter bara fem månader men jag ångrar inte alls flytten hit. Hade jag inte skaffat den här ettan hade jag och Tobias inte kunnat bo tillsammans det här halvåret - och hade vi inte bott tillsammans hade kanske inte Tobias varit säker på att han faktiskt vill fortsätta plugga här. Visst hade vi kunnat skaffa en två direkt... men vad hade jag gjort om han hade flyttat... då skulle jag stå själv där med en dyr tvåa... så jag ångrar absolut inte att jag skaffade den här lägenheten.

Att hitta något nytt är dock inte så lätt - det är inte lätt att veta vad man vill ha! Och inte är vi överens heller om vad vi vill - Det vi är överens om är att det ska vara en tvåa... sen har jag dock lite fler krav än vad han har. Vad vi än letar efter så får den ha en hyra på max 4000kr. Mina "krav" är att det ska finnas garderober i sovrummet, har ingen lust att köpa egna, sedan vill jag helst inte ha en lägenhet på bottenplan, men å andra sidan hittade vi en fin 2a på bottenplan med uteplats som hade en rimlig hyra, och då kanske det är värt att bo på bottenplan? jag skulle väldigt gärna vilja ha ett riktigt kök, men det är inget måste så länge man får plats med matbord i vardagsrummet, och jag vill väldigt gärna ha en liten balkong... har verkligen saknat det!

Det är mina krav... TObias vill dock hitta en billig lya i rätt område - det är hans enda krav i stort sett. Som sagt... inte det lättaste...

Någon som hittar något är det bara att hojta!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: