Hakuna Matata

2007-06-17
10:40:41

My buddy is back! /S
Kul att du är hemma redan... eller ja... JAG tycker åtminstone det! Uttråkad till max som jag nu börjar bli av att gå hemma hela dagarna så skulle det vara trevligt med lite sällskap någon dag under veckan utan att tänka på du har besök.

Igår var jag på dop då min tremännings dotter skulle döpas. Det var första gången jag såg henne och hon var jättesöt... precis som alla bebisar - men hon var verkligen söt! Dopet gick fort och för en gångs skull satt jag inte och halvt blev illamående av allt gudsnack - men det berodde nog främst på att mitt fokus låg på prästen som var en aning underlig - man fick intrycket av att han var lite för gammal för att hålla på med det - lite vimsig!
Hur som helst var det trevligt och träffa lite släktingar och det var inte heller fel på¨den goda smörgåstårtan och tårtan vi fick :)

Idag är mormor här på besök - hon följde med oss hem igår och ska åka hem senare idag - hon är främst här för att hälsa på sitt barnbarnsbarn för första gången.

Igår var jag och Tobias hemma hos syster på Lorensberg och kollade på film - såg Deja vu. Jag hade inga direkta förväntningar inför den men jag tycker faktiskt att den var en av de bättre actionfilmer jag sett.

Nu ska jag fixa iordning mig själv lite så jag ser söt ut och kan befästa min roll som favvomoster för lilla Leyah!

PS. Linda jag har hittat en billig, stor bur till Åsa! DS.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: