Hakuna Matata

2007-07-30
20:55:02

Ny stol! /S
Idag har jag och Tobbe investerat i en ny datastol :) Det är en begagnad som har hyrts ut, men den ser splitterny ut och har till och med garantin kvar. Så nu ska vi sitta skönt, kan verkligen rekommendera att kolla in kontorsstolar där, visserligen kostade stolen 1000kr men det är mer än halva priset på vad den egentligen kostar. Och den här kvalité så nu slipper vi ont i rygg och rumpa och den kommer säkerligen hålla bra mycket längre än en från exempelvis jysk eller ikea.

Jag kämpar också på jobbet och har börjat längta tills nästa fredag jag med, men jag måste säga att vi ändå har en schysst arbetsledare som nästan alltid låter oss gå lite tidigare. Och nu är ju faktiskt mer än hälften gjort så det är väl inget att klaga över...

Lägenhetssökandet fortsätter, har hittat två vi är intresserade av, så nu är det bara att hålla tummarna!!!

Under söndagen var jag i Ransäter med syster och hennes sambo på hundutställning, var inte jätteroliga raser och jag blev lite depp när jag fick veta att det varit 25 franska bulldoggar med på utställningen dagen innan. Men syrran fick i alla fall bekanta sig lite mer med den dansksvenska gårdshunden lite mer, den ras hon själv är intresserad av. Därefter passade vi på att hälsa på tremänningen i Munkfors, och när vi skulle åka hem åkte vi vägen förbi Sunne och hälsade på mormor. Vi tog en promenad till skogs och plockade kantareller, var faktiskt riktigt roligt då vi hittade en del, annars har jag sällan tålmodet för svampletande.

Pappa har också återvänt hem från sin fiskeresa i övre Norge, han hade med sig massor av fisk, och berättade att han sett både späckhuggare och havsörn - samt att han dragit upp en stor hälleflundra på 10kg, så det verkade som om han var nöjd med sin resa trots allt regn och all dimma.

Hur går det med Åsas mage och ensamhetsträning?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: