Hakuna Matata

2007-01-06
11:55:30

Tre veckors latande är över...!/S
Nu är lovet slut... imorgon är det dags att ta sitt pick och pack och ta tåget tillbaks till Linkan. Det har som sagt varit tre veckor som bestått av att mest lata sig, der har varit skönt men som vanligt har jag lite dåligt samvete över att jag inte utnyttjat ledigheten lite bättre, attt jag inte ringt vänner som jag numer träffar väldigt sällan och som dessutom numer bor långt borta (Östersund och Örebro). Men men.... jag ska i alla fall försöka att göra ett seriöst försök att hälsa på kompisen Lisa i Örebro under våren.... jag är en hemsk vän då hon bott där i snart 4 år och jag har ännu inte hälsat på henne där!

Julen var bra... fick många bra presenter som kommer komma väl till pass för mig och Tobias i nya lägenheten. Nyårsafton var som Linda redan nämnt väldigt lugn... lite väl lugn... men men, det funkar väl det med ibland. Du får helt enkelt komma till Linkan Linda så får vi gå ut  :)

Ja nu är det snart dags för flytten, bara en vecka kvar i mitt kollektiv för nästa helg kommer mitt flyttlass från karlstad och det bär av mot den nya lägenheten. Hoppas bara på att jag har fixat allt som ska fixas innan dess, men det tror jag. Ska bli spännande att se hur lägenheten ser ut med det nya golvet, det golv som jag valt ut var tydligen slut så jag överlät åt arbetsgubbarna att välja en ny golvmatta i en ljus färg som går i beige....får väl se hur det blir.

Alla är nog ganska trötta på mitt tjat om lägenheten och om alla Ikea-sidor jag tittat igenom 5 miljoner gånger, men detär ju bara för att min vill att det ska vara fint och att man vill veta hur mycket pengar det kommer att gå.

Idag kommer jag nog inte göra så mycket, ska hem till syrran i eftermiddag och fira hennes födelsedag lite i förskott, och sedan får vi se vad kvällen bjuder på. Igår var jag med Tobias familj till hans farmor och farfar, det var mysigt, åt god mat med lax och hjotronsås och spelade en lååååång omgång av Chicago efteråt.

Imorgon åker jag med tåget redan 14.25 innan dess måste jag packa iordning det som mamma och pappa ska ta med till Linköping när de kommer och om jag hinner har jag tänkt ge mig ut på en liten joggingtur... vad säger du Linda, ska du med?

Hej så länge gott folk!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: