Hakuna Matata

2007-01-26
23:09:07

Inte världens aktivaste blogg! /L
Nej, fy skäms på oss!
Sandra har i alla fall en bra anledning - hon har inget internet!
Som vi vet har hon nyss flyttat till en ny lägenhet med Tobbe! De har haft turen att inte haft någon toalettdörr nu i början så de verkligen får lära känna varandra! =) *haha*

Denna vecka började jag en ny kurs, nej, jag vet inte vad den heter... Temakurs 1 bla bla....
Vi behöver inte, vad jag vet, köpa några böcker vilket känns superskönt! Denna kurs ska vi alla göra ett individuellt temaarbete. Alltså skriva ett arbete på ca 20 sidor där vi redogör fakta om en geografiskt område och sedan gör lektioner/tema som vi ska kunna använda oss av i skolan!
Det är faktiskt väldigt roligt, men det känns som att det blir svårare än vad det behöver. Vi ska använda oss av arkivcentrum m.m....

Jag tänkte i alla fall försöka ta Våxnäs/Karlstad, det känns som att jag vill satsa på det geografiska området som är närmast eftersom vi ska göra fältstudier också.

Idag köpte mr J och jag en ny tv! En 28 tummare vi såg förra månaden med inte hade råd med. Så vi la undan 1000 kronor då och idag kunde vi köpa den! (2000 kronor, vilket är billigt) Men när vi satta på den så var det ett högt hemskt brus som skär i öronen. Jason ringde i alla fall och de kom hem med en ny tv. Det visade sig att den lät också! Så nu bestämdes det att vi får ha den här under helgen och på måndag ska de ringa och ge oss en ny tv, förmodligen inte detta märke.
Tråkigt när det krånglar redan samma dag, men de var väldigt hjälpsamma så det ordnar sig förmodligen!

Imorgon ska jag ut och köpa en nya matta till vardagsrummet, såg en snygg svart med brund/vita ringar på.... till och med Jason gilla den.

Åker förmodligen till Norge om 2 veckor, längtar dit! Då ska pappa bort på lördagen så jag får vara själv med mina små odågor till syskon =) Pappa skulle köpa kräftor åt oss eftersom vi alla fyra är helt galna i den!

Puss och kram
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: