Hakuna Matata

2007-02-04
16:15:08

Söndag eftermiddag. /S
Och så var ännu en vecka över. Den här helgen har varit riktigt skön, eller hela veckan har varit rätt så bra! Plugget har gått riktigt toppen hela veckan och jag har fått mycket gjort. På fredagen var jag på praktik och efter det blev det en snabbisrunda på stan när man ändå var där. På kvällen såg vi som tidigare nämnt nya Bond-filmen och hade det allmänt mysigt. Lördagen åkte vi ner på stan och shoppade lite småsaker bland annat köpte jag ett fotoalbum så jag kan ta tag i alla mina foton snart. Blev även lite inhandlat på Systemet då Josefin, Ludvig och David skulle komma på kvällen, en lugn kväll med mycket skitsnack och lite vin. Då jag inte gillar vin passade jag på att istället inhandla likör. Väl hemma igen gjorde jag lite käk innan vi städade lägenheten inför besöket.

Kvällen var riktigt trevlig, det blev som sagt vin, drinkar och likör och en massa skitsnack! Men trevligt var det :) Fick en flaska vitt vin i inflyttningspresent som står och väntar på eventuella besökare.
Då vi alla skulle upp och plugga idag sa vi tack och hej vid midnatt.

Idag har vi tagit det lugnt då det blev lite fler drinkar än nödvändigt kanske. Vi har i alla fall varit duktiga och varit iväg med all gammal reklam och alla glasflaskor, samt gått en liten promenad i solen. Sedan har jag faktiskt pluggat lite, har skrivit lite på en kursuppgift och nu ska jag försöka läsa lite kurslitteratur.

En skön helg är över och jag ser fram emot kommande vecka då vi åker hem till Karlstad i ett par dagar!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: