Hakuna Matata

2007-12-15
13:42:39

What to do. /L

God morgon!
Jag vaknade väldigt sent idag (igen). Min kropp verkar behöva sova ut riktigt. Jag har kännt mig sleten ett tag nu så jag behövde det här.
Igår pluggade jag och spelade kort med mamma. På kvällen tog jag och Jason tag i Super Mario, vi har nästan klarat hela spelet snart.
Jag funderar på att köpa The Sims Castaway, någon som vet om det är roligt? Jag gillar ju The Sims spelen så det tror jag passar mig.
Ikväll lämnar Jason mig för personalfest. Han kom nyss hem och hade köpt en ny outfit. Jag blev riktigt stolt över hans val. Han köpte nya jeans (tråkiga blå som han redan har 3 par innan) menmen, och en ny snygg tröja. Blå/vit randig med krage, en typsik sån jag tjatat om ett tag! Den kostade dock 600 kronor så jag satte väl i halsen när jag såg det men å andra sidan så är det bra kvalité! Hoppas han får känna sig snygg ikväll då.
Jag drev lite med honom igår då det finns ett "rykte" (eller vad man nu ska kalla det) om vad som händer på personalfester vid jul. Det har man ju sett på reklam och filmer =P Ibland är det tur att man bor med en karl som verkligen inte kan flirta. Haha.... =P

Jag hoppas på besök från mamma ikväll... kan ju vara skönt för Jocke och flickvännen att vara själva lite....
Jason är iväg och köper Panpizza, dricka och chips åt oss/mig. Ser så illa ut om jag smäller i mig allt själv.
Just nu känner jag mig som ett litet barn som ska vara ensam hemma och pappa är iväg och köper så jag klarar mig =P Bäst jag gör någonting vettigt då.

Kram!



Hjälp dina Sims att starta ett nytt och någorlunda behagligt liv på en öde ö.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: