Hakuna Matata

2007-12-11
14:47:19

The final countdown /L
Om 1,5 timme träffar jag M för första gången! Det ska bli skitkul... hoppas hon tycker likadant =D
Idag möttes studiegruppen och pratade lite inför redovisningen som är imorgon. Usch, jag hatar att prata inför andra "vuxna"..... speciellt lärarstudenter för jag vet att man/vi studerar hur vi uppför oss framför tavlan. Men o andra sidan brukar de flesta tycka det är lika jobbigt som jag =)

Den här kursen är verkligen inte rolig. Jag har nog aldrig varit så irreterad över ett upplägg, uppgifter och examinationer som i denna. Den är så oerhört dåligt planerad!
Den här veckan har vi två gruppuppgifter att göra. Först har vi redovisningen imorgon där vi skulle undersöka en skolas hälsoplan etc. Det tar faktiskt tid att få möte med de ansvariga och samla ihop allt för att redovisa. På torsdag har vi en hälsomässa då vi (9 pers) ska ha gjort iordning en "station" med fakta, aktivitet m.m om sömn, ljus och välbefinnande. På måndag har vi salstenta på kap 1-5 (STORA KAPITEL och engelsk text)! Nästa torsdag ska studiegruppen ha svarat på sammanlagt 4 frågor utifrån boken, som jag sa är skriven på engelska.
Nästa fredag ska vi dessutom ha skrivit en individuell uppgift där vi ska definera 10 begrepp, sammanfatta två föreläsningar och ha skrivit en reflektion. Grejen är det att vi under denna tid har endast en dag för inläsning som kommer gå åt till tentan! Annars är det skoldagar. Jag förstår verkligen inte varför vi måste ha så jäkla mycket!
Jag blev jävligt förbannad när jag igår dessutom såg att vi kommer ha en till tenta efter jul! Då är det dock på datorn men idioterna (ursäkta) har valt samma kapitel i boken plus 3 till! Så vi kommer alltså ha två tentor på samma saker?! Varför??
Överreagerar jag eller?

Gah,
Linda


Kommentar:
#1: morsansa

kram gumman
det fixar du

2007-12-11 @ 23:16:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: