Hakuna Matata

2007-12-22
23:23:00

Thank God for Ikea /L UPDATE
Idag har det spenderats pengar i massor.
Vi köpte de sista paketen så nu är alla färdiga! Vi passade även på att köpa oss själva en julklapp, nämligen en tvbänk! Ikea är alltid billigt och bra så dit for det! VI hittade en snygg svart, modellen föll oss i smaken men väl bland hyllorna fanns bänken endast i vit. Vilket gjorde mig superglad då den matchar skrivbordet så bra. Jag gillar inte när det blir för svart/mörkt, J däremot hade gärna velat ha en svart.
Väl hemma när vi skulle montera insåg vi att det fattades delar, så J ringde till Ikea och det visade sig att vi glömt en hel kartong! Åh... så mitt i julruschen var vi tvungna att åka tillbaka, men som tur var gick det snabbt.

Här kommer några så icke-snygga ostädade bilder men det bjuder jag på.

  

Farmor och pappa kom förbi idag också, trevligt med besök! Mina syskon följde aldrig med till Sverige, så synd eftersom jag verkligen hade sett fram emot att träffa dem =/

Jag har glömt att berätta att jag fick min nya digitalkamera igår! Det är så fin med många tekniska grejor som jag ännu inte listat ut. Snart är jag förhoppningsvis expert. Jag fick även 2 Gb extra och en väska till den. Tack min söta sambo =)

Kram Linda


Min kamera!




Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: