Hakuna Matata

2007-12-16
22:08:27

Slöaste dagen ever! /S
Usch, idag har jag suttit vid datorn eller TVn precis hela dagen!! Enda gången jag varit utanför dörren var för att fixa låset som trasslat in sig i hjulet på cykeln och för att boka om tvättstugan.
Jag känner att de senaste dagarna har passerat obemärkt i stort sett, min hjärna har som tidigare nämnts redan tagit jullov - det är stört omöjligt att få något pluggat om dagarna så tack gode gud för att det är oerhört lite att läsa! I och med att jag inte pluggar något om dagarna, har inga pengar, och Tobias är i skolan, så blir det att jag sitter och ugglar hemma istället ensam tills han kommer hem.
Tror det är därför som jag längtar så oerhört mycket efter onsdagen när det är dags att åka hem, där finns det ju alltid något att göra eller någon att träffa - man utnyttjar dagarna på ett mycket bättre sätt!

Men nu är det bara två dagar kvar innan det är dags att åka hem, och det är löjligt vad mycket jag längtar efter att få sätta mig på det där tåget! Får ju även en underbar start på jullovet då pappa fyller år så antar/hoppas jag att det blir tårta på eftermiddagen med hela familjen :)

En tvättäkta soffpotatis. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: