Hakuna Matata

2007-12-08
18:09:37

Romantisk film? /S

I´m in the mood for romance...

Jag har därför letat runt på nätet efter lite filmtips på romantiska filmer. Flera personer nämnde någon film som heter Before sunrise och uppföljaren Before sunset. Har aldrig hört talas om dem, men det behöver ju inte betyda att de inte är bra.



Så den filmen blir det för min del idag! Någon som sett den och har någon åsikt - bra/dålig?

Hade ju som sagt helst velat se någon av Austenfilmerna men de verkar vara omöjliga att få tag på :(

Sedan är det en bra film på Tv idag också, "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" - jag tycker den är ganska rolig och lite mysig, den börjar kl 20 på tv4+ om du inte har något bättre för dig....

dagens sista ifrån mig om jag inte kommer med en liten recension senare kanske...

See U tomorrow!



Update: Nu har jag precis sett klart before sunrise - jag vet inte om jag tyckte den var särskilt romantisk, hände inte så mycket och det gick runt och pratade med varandra under hela filmen bara. MEN den slutade på ett sådant sätt att jag ändå är tvungen att se uppföljaren Before Sunset.

För att kort beskriva handlingen; en man, en kvinna från olika kontinenter. De träffas på ett tåg, bestämmer sig för att spendera ett dygn tillsammans i Wien innan mannen ska återvända med flyget tillbaka till USA, och hon återvända till Paris. De blir självklart förälskade....och sen då...ja det är det som gör att jag MÅSTE se uppföljaren!

Men först... Svensson, Svensson!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: