Hakuna Matata

2007-12-18
16:26:20

Photoshop för hela slanten! /S
Idag var jag uppe tidigt då vi hade tvättstugan kl 7!! Lite tungt när man inte börjar förrän klockan 10. Men som tur var så var det jättelite att tvätta och jag kunde ganska så snart krypa ner i sängen igen och sova ytterligare en timma.

Lektion idag som kändes lite meningslös, kändes som att mn har hört det förr då vi pratade om moral och etik, som förvisso kan vara jätteintressant, men som sagt ibland känns det bara tjatigt.
Vi har några i klassen som är färdiga nu efter denna kurs och jag kan meddela att en av dem fick fast tjänst idag! Det känns skönt att höra att det är flera nyexade studenter som faktiskt fått jobb i stort sett direkt - vilket är lite av den bild man har i sitt huvud, men det kan ju lika gärna bli att man får gå hur länge som helst utan napp. Jag väljer dock att hålla mig fast vid den positiva bilden :p

Ända sedan jag kom hem så har jag suttit vid datorn, hittade nämligen en gratis kurs på nätet för photoshop, en video där man vekligen får se steg för steg hur man kan göra saker och ting - toppenbra för sådana nybörjare som mig. Jag har läst några guider för att försöka lära mig men de börjar alltid någonstans mitt i så de kan ändå vara svåra, men den här var verkligen perfekt!! Så jag ville passa på att tipsa er andra om den videon, den är uppdelad i olika avsnitt... vet dock inte riktigt hur man gör för att välja ett särskilt avsnitt så jag har suttit och tittat från början ända till nu, och den är fortfarande inte över... Men det går säkert att hoppa i den.

Här är i alla fall adressen: http://www.moderskeppet.se/grunderna/

Men nu är det dags för mat innan det blir något mer! Tyvärr måste Tobias ha sin dator hela kvällen så han kan plugga programmering inför sin tenta imorgon, och programmet är skittrögt på min dator... men men - sånt är livet!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: