Hakuna Matata

2007-12-13
13:50:47

Latmaskens dag :) /S
Idag kommer kylan enligt TVn och därmed även snön antar jag! Själv hade jag nog önskat att det hade dröjt ytterligare några dagar innan kylan och snön kommer. Den 20e hade varit lagom då jag är hemma i Karlstad och inte ska åka med något tåg eller cykla till skolan!

Idag har jag Candy här, han kom vid 8 imorse. Jag var så jäkla trött men ville inte gå och lägga mig igen ifall Tobias skulle vakna så jag lade mig på soffan istället där jag sov tills jag vaknade av att Tobias gick runt i lägenheten. Sen blev det frukost och en promenad med candy då vi följde tobias till skolan.

Idag blir det nog inte mycket pluggat för min del, känner mig lite seg i bollen, och jag är ju ändå påläst inför morgondagen så det är inget som är bråttom. Istället blir det en latmask dag -igen! Ska bara ut med candy på en sista promenad sen.
Sen ska det fixas middag när älsklingen kommer hem. Hade planerat något så trist som korv och makaroner men sen blev jag så himla sugen på hamburgare!! Så jag tror det får bli hamburgare och klyftpotatis idag istället...

Igår kväll gjorde bönderna sitt val i Bonde söker Fru, ingen blev väl direkt förvånad över de val som gjordes. Idag får man se programmet ifrån deras resor tillsammans. Lite kul att veta att i alla fall det ena paret fortfarande är tillsammans och det är Anders och Isabell eller vad hon heter - de andra paren vet jag ingenting om.

Nu ska jag titta på lite Oprah :) Fick precis reda på att ens midjemått bör vara hälften av ens längd - så jag som är 179cm lång bör alltså ha ett midjemått som är ungefär 90 cm! Tycker det låter ganska vettigt...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: