Hakuna Matata

2007-12-10
17:06:07

Jag klarade det!!! /S
Såg dag filmen den Åttonde dagen i skolan. Det var flera av de i klassen som redan sett den och tyckte att den var jättebra - själv så kunde jag inte riktigt bestämma mig för om den var bra eller inte - hela filmen pendlade mellan att vara rolig och eller att vara tragisk och sorglig och ibland skedde det parallellt!
Efter filmen hade vi vårt tentaseminarium - hade ingen aning om vad det skulle gå ut på då hon inte sagt något - enda anledningen till att hon valde att ha ett seminarie efter sin tenta var för att de andra lärarna ska ha det på den andra tentan. Sååå seminariet var skitflummigt -hon hade sammanställt lite av vad vi skrivit, fast skrivit om det lite vilket gjorde att man inte fatta något och sedan var det fri diskussion i halvklass?!
Jag sa inte ett ord då jag inte alls hängde med - ingen verkade fatta varken frågor eller hennes inlägg - och ingen orkade nog riktigt lägga ner sig.
Det positiva med det var dock att hon talade om att det inte var någon som varit i närheten av att bli underkänd= jag klarade tentan!! Vet dock inte vilket betyg jag fått ännu men det har faktiskt ingen som helst betydelse då jag var sjukt missnöjd med tentan.

"Ledig" imorgon, ska pluggas en del men det blir nog en hel del slappande också :p

Nu är det snart dags för käk, idag blir det lax med potatismos och ärtor - vet inte- låter som en lite konstig kombination, är det det? I vilket fall som helst är det vad som kommer att serveras.

nu är det bara 9 dagar tills jullovet börjar...underbart... min hjärna har redan börjat förbereda sig genom att gå ner i varv, oerhört svårt att hålla fokus när man ska plugga och på lektioner, och jag är inte ensam om det, varenda en man möter på uni verkar lite halvborta med en drömmande blick!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: