Hakuna Matata

2007-12-16
12:54:34

Hello people! /S
Tog även denna dag sovmorgon och låg kvar i sängen till halv 11, helt underbart vad skönt jag sovit!! Nästan så man glömmer hur skönt det är att sova bra när man under en längre period sovit lite halvkasst som jag har gjort.

Igår blev det tacos, Shrek och dataspelande. Tobias har fixat alla de Super Mario-spelen, de där första, så nu har även jag något att roa mig med när Tobias fastnar vi datorn. Vet dock inte hur  bra det är för lilla datorn då jag har en förmåga att trycka på alla knappar samtidigt när jag blir stressad :p
På tal om min dator så har jag bestämt mig för att efter mycket snack men lite verkstad, köpa mer/större minne till den, nu har jag 512mb vilket är lite lite, men TObias kollade runt lite och ett dubbelt så stort minne kostar runt 250kr så det är ju inte mycket pengar vi talar om direkt. Jag planerar ju knappast att köpa någon ny dator så länge jag pluggar vilket är ytterligare 1-1,5 år.

Tobias som inte pluggade något alls igår bör väl göra det idag eftersom han har tenta på onsdag, jag själv har också liiite att läsa, men utöver det så vet jag inte vad jag ska hitta på idag riktigt?

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: