Hakuna Matata

2007-12-18
23:39:00

Dags att nanna! /S
Nu är det dags att hoppa i säng och krypa ner under täcket och nanna!
Det blev inget packande idag, får gå upp i tid imorgon istället så jag får med mig allt som kan tänkas behövas under lovet.

Ska bli så skönt att få åka hem på lov så det är löjligt. Insåg dock idag att jag totalt förträngt att det börjar en ny kurs efter lovet vilket innebär nya böcker! En tjej som ska läsa samma kurs hade kolla lite på litteraturlistan och gjort lite snabb matte kom fram till att det kommer gå på närmare 4000kr för alla böcker som ska användas nästa termin. Men utöver specialiseringen så har jag ju även sökt min första fristående kurs som kommer med en litteraturlista även den!!!!
Det har funkat under hela utbildningen, men inte en chans på denna jord att jag kommer undan utan att sälja lite fonder! Men det är ju inga jättesummor det handlar om direkt, och som sagt så har jag inte behövt sälja av något tidigare så man får väl vara nöjd ändå. Om jag och darlingen bestämmer oss för en weekend i Stockholm så går det ju lite mer pengar, men det känns inte lika illa när pengarna går till något roligt som en resa än när ens sparpengar går helt till at köpa böcker för.

Men som sagt... nu är det dags att nanna!
Blir nog inte så många inlägg från min sida förrän vi år 2008... så hade det så bra!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: