Hakuna Matata

2007-12-15
13:56:50

dagens jobb avklarat! /S
Nu är jag hemkommen efter två timmars barnpassning som gick sådär, båda barnen var rätt jobbiga idag men särskilt den minsta som fick världens utbrott och bara skrek och grinade för att hon målat fel, och sa jag något så vrålade hon ännu högre... lite jobbigt när föräldrarna är hemma, men till slut gav jag upp och då gick hon iväg en stund och lugnade ner sig innan hon kom.

På vägen hem blev det som sagt en sväng förbi Chokladboden, kom därifrån med 1,5 kg choklad = en ask romerska bågar till far och det samma till svåger och sedan en påe med polly till mig och T.

T ska inte ut ikväll så jag får faktiskt sällskap ikväll!!! Så ikväll blir det Svensson, Svensson, Shrek och så kanske ännu en film. Jag är på löjligt bra humör då det nu återstår 3 dagar i skolan!!! Så jäkla skönt, och jag har inga uppgifter att göra.... underbart helt enkelt!
Väl hemma i Karlstad så har jag lite inplanerat - ons eftermiddag när jag kommer ska pappsen firas på födelsedagen, på torsdagen ska jag och syster ta en runda på stan och inhandla vår min andra systers julklapp sedan eventuellt köpa någon likör eller något till svärföräldrarna kanske om plånboken tillåter...
Fredagen inget planerat, lördagen ska jag följa med och titta på när Leyah går på babysim och söndag är det lilla julafton hemma hos syster yster. Någon av dagarna innan ska jag och T baka julgodis också som är vår del att ta med till firandet.

Avundas fortfarande er som har ett TV-spel, själv får jag spela på datorn vilket inte blir samma sak när man ska spela 2 st....

have a nice day!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: