Hakuna Matata

2007-08-08
16:55:16

Update gällande lägenhet. /S
Ja, kanske ska tala om som hände med den där lägenheten....

Ja, det började alltså med att vi lämnade en intresseanmälan och fick ett erbjudande som vi tackade ja till. Men nu är det ju så att alla får samma erbjudande och den med högst poäng av de som tackat ja får den... vi låg på plats 3.
När Linda var här passade jag på att tacka ja till erbjudandet och ett meddelande kommer upp; " Hör av dig till oss för att teckna hyresavtal inom tre arbetsdagar". Nu undrar jag om det är någon som tolkar detta meddelande på något annat sätt än det jag gjorde... alltså att vi hade fått lägenheten??

I alla fall ringde jag bostadsbolaget dagen därefter för att prata med dem om kontraktet... befinner mig 23 mil från Linkan och jobbar och jag hade därför svårt att hinna med det inom de där 3 dagarna. Så jag ringde dem under frukostrasten. Får då veta att jag inte ALLS fått lägenheten för de andra hade inte svarat på sitt erbjudande ännu. Jag berättade då om meddelandet jag fått om kontraktet och hennes svar var: "Ja... de där meddelandena kan ju vara lite missvisande..."

LITE missvisande???!! Kanske bör ändra dem då!!! 
I alla fall så ska alla ha svarat på erbjudandet senast idag så hon tyckte jag skulle höra av mig till dem imorgon för att då få veta om vi fått lägenheten eller ej... därmed - ingen lägenhet ännu.

Igår var vi i alla fall iväg och köpte en soffa av min svågers syster, en jättefin vit tresits soffa i toppenskick, kommer bli supersnyggt till de två nya plädarna jag och Tobbe skaffat. Snyggt med vitt också, men som tur var så hade hon en blå klädsel att byta med ifall man får världens fläck.  Så nu är det bara att hålla tummarna för att vi får den där lägenheten... Hur som helst så har vi nu en SKÖn soffa att mysa i tillsammans!

Min och Tobias nya myssoffa :)

(Ektorp från IKEA)

Kommentar:
#1: Pumba

Mycket sköön soffa...

2007-08-08 @ 17:07:43
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: