Hakuna Matata

2007-08-10
15:24:16

suck... /S
Idag var sista dagen på jobbet. Blev lite jobb och mycket fika och jag var hemma till lunch.... mycket skönt. Jag var även mycket välkommen nästa år och jag fick välja vilken period jag vill jobba då :)

Väl hemma blev det en snabb dusch innan jag, mamma och pappa åkte iväg för att köpa mitt kära köksbord. Väl där så får jag veta att sista gruppen såldes igår och nästa leverans skulle inte komma in förrän om 12 veckor. Kände mig som en femåring då jag blev sur och gråtfärdig och lite grinig när mamma och pappa frågade om vi skulle åka och titta på något annat bord.

Min kära älskling undersökte saken närmare när han märkte hur besviken jag blev så nu kanske vi kan köpa det ändå, de hade nämligen stolar men inget bord inne så vi kan få köpa allt för 3000kr men få bordet senare, och alltså bara hämta ut stolarna nu. Så så får det nog bli, tycker så himla mycket om den gruppen.... och till Tobbe hade de sagt att det nog kommer in om 2-3 månader och inte 3mån som de sa till mig.

Har fortfarande inte hört något från universitetet, men jag har mailat dem och det verkar inte som att jag kommer få några papper förrän vi börjar, Får kolla schema och litteraturen på nätet. Har nu suttit och tittat på listan och upptäckte att två av böckerna har Tobbe då han hade de i sin kurs förra terminen :) Det var dessutom bland de dyrare böckerna :D

I eftermiddag ska jag åka upp till Sunne en sista gång innan det är dags att dra till Linkan, men jag kommer hem redan imorgon då jag vill hinna va med Tobias innan han åker på söndag eller måndag.

Nästa vecka är jag ledig... ska verkligen njuuuuta!!!

Vad sägs om en myskväll med lite film på måndagen, Linda, en riktigt tjejig film som varken J eller T vill se? Vi kan ju försöka hitta på något i nästa vecka när vi båda faktiskt är lediga  och inte längre kan skylla på jobbet :p

Puss på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: