Hakuna Matata

2007-08-06
20:12:17

Sista jobbveckan o ny lya! /S

Hej!
Idag har Linda varit här... äntligen... var en evighet sedan vi träffades och nu är sommaren snart över...

Jag passade på att visa henne lägenheten jag och Tobias är intresserade av och jag passade även på att tacka ja till erbjudandet - och nu visar det sig att vi förmodligen fick den?!! Det stod dock även att man måste skriva kontrakt inom 3 arbetsdagar vilket kan bli lite svårt då jag inte ÄR i Linkan än men jag ska ringa och prata med dem imorgon och se om man kan skjuta upp det i 14 dagar eller åtminstone fram tills nästa måndag...
Om det är som jag tror så kommer vi flytta till vår nya lya den 1 oktober :) Känns dock nervöst då vi tackade jag till lägenheten osedd men enligt nuvarande hyresgäst så verkade allt bra, så det är väl bara att hålla tummarna.

Nu har jag påbörjat min sista arbetsvecka... känns så himla skönt, bara 3,5 dag till så är det slut sedan, och då är det bara att invänta att lönen ska komma in på kontot :D Men de pengarna lär ju försvinna ganska snabbt då vi kanske ska köpa en soffa imorgon, visserligen begagnad men den kostar ändå 1500kr. Sen har vi hittat köksbord och stolar för 3000kr som vi vill ha, och sen är det kursböcker och annat som ska inhandlas.

Någon helg hade vi även tänkt åka till Kolmårdens djurpark med Linda och Jan, har inte varit där sedan jag var liten så det vore faktiskt lite kul att se igen.

Usch, hoppas verkligen jag kan skjuta på kontraktsskrivningen - kom just på att farmor fyller 70 år om två veckor, hade ju varit lite kul om man varit hemma och kunde fira henne....

Nej nu har jag inget mer att skriva... avslutar dagens inlägg med ett kort på världens sötaste lilla systerdotter Leyah som blir 2 månader den 13 augusti...!

Leyah 1,5 mån

Kommentar:
#1: Pumba

Sötaste bebisen!
Hur gick det med lyan? Har ni fått den? Måste ni skriva på kontraktet på måndag?

2007-08-07 @ 16:04:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: