Hakuna Matata

2007-08-24
14:27:19

Lägenhetsplanering och besök. /S
Fint väder idag och framför allt är det varmt!! Man borde ju vara ute men lilla jag har inte gjort mer än att stå i balkongdörren och titta ut. Jag har lite svårt för att gå ut utan några planer så istället sysselsätter jag mig med småplock inne. Tobbeman är i skolan,förmodligen hela dagen så jag får roa mig på egen hand.
Har börjat planera lite flytt, bland annat kollat vad sakerna är värt som jag vill sälja till den efterkommande hyresgästen och jag kom upp i en summa på 1600kr faktiskt, tror tyvärr inte att jag har sådan tur så att jag får allt det men jag är glad bara jag blir av med sakerna och en tusenlapp i fickan är ju inte helt fel.

Jag var faktiskt inne på bostadsbolagets hemsida och såg att det var så mycket som 20 personer som lämnat intresse för min lägenhet och då har den bara legat ute några få dagar ännu så kanske har man tur att de även vill flytta in redan i oktober så vi slipper dubbel hyra den månaden. Men för att det ska funka så gäller det ju att vi kan flytta in i VÅR lägenhet innan den 1 oktober och det beror ju på hyresgästen i vår nya lya och han är inte direkt snabb på och ge besked! Har ringt honom i stort sett dagligen men antingen så har det varit upptaget eller så svarar han inte. Igår fick vi äntligen tag på honom men då hade han fortfarande inget svar på om vi kunde komma in någon dag tidigare eller ej. Anledningen till att vi vill in i lägenheten tidigare är för att våra föräldrar ska slippa att komma mitt i veckan och behöva ta ledigt från sina jobb. Vi skulle ju kunna göra det enkelt för oss och flytta in första helgen i oktober.... men varför göra det lätt för sig :p Man vill ju komma in i lägenheten snarast möjligt!

Har även haft mer mailkontakt med Candys ägare (hunden jag skrev om tidigare) och nu är det näst intill bestämt att jag ska ha honom fr.o.m. nästa tisdag! Kommer dock inte ha honom de dagar jag har dubbelföreläsning - men ändå - det är ju ändå några hundralappar i månaden som vi kommer få! Och framför allt ska det bli kul med lite hudsällskap när ma sitter själv hela dagarna annars...

...Jippie! Sofia ringde nyss och hon kanske kommer i helgen och hälsar på!!! Fy vad roligt...! Sofia är för de som inte vet en tjej som jag bodde med under mitt första år i Linköping. Jag har inte träffat henne på över ett år, har bara haft telekontakt, men nu kanske hon alltså kommer redan idag om hon får tag på biljetter till tåget...!!

Nej, om Sofia dyker upp om några timmar kanske det är lika bra att ta tag i den där städningen jag funderat på hela dagen....

ha det bra, puss puss!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: