Hakuna Matata

2007-08-29
14:57:09

Jag vill, jag vill!! /S
Lönen har kommit och även CSN-bidraget och med ett fyllt bankkonto så börjar det klia i shoppingnerverna. Egentligen är det nog berättigat då jag faktiskt borde köpa nya skor! Mina nuvarande är egentligen inte mer än ett år gamla men de är vita, och trots att jag verkligen försökt varit noga med att smörja dem och spraya dem och allt vad man nu ska göra så har de inte hjälpt då det är massor av sprickor i skinnet = they are not looking good!

Så nu har jag istället ställt in siktet på ett par svarta skor. Har fortfarande inte hittat några men jag har ialla fall bestämt mig för att de nya skorna INTE ska vara vita. Jag är dock lite löjligt förtjust i modellen på de skor jag har och hittade en liknande modell i svart på team sportias hemsida för 899kr. Vilket kanske är lite i det dyraste laget... men men. Har tänkt dra med mig Tobias till stan helgen för att genomsöka alla skoaffärer efter just MINA skor.

Jag är även lite sugen på att införskaffa ett par nya jeans. Snälla mamma köpte mig ett par innan jag åkte tillbaka hit till Linköping och det var de jeansen som skapade en längtan efter fler jeans. Allra mest för att de är så himla sköna, känns som att ha på sig ett par mjukisar :)

Men men som sagt, vi får väl se!

Igår fick jag ÄNTLIGEN alla mina kursböcker och jag har varit duktig och plastat in alla. Tyvärr har jag ännu inte orkat lägga ner samma energi på att faktiskt läsa dem också men imorgon SKA jag göra det. Imorgon kommer Candy igen också. Jag hoppas att det ska gå lite bättre då så att hans beteende i tisdags förmiddag bara beror på hans osäkerhet.

Jag har lite beslutångest då jag inte vet om jag ska åka hem innan jag flyttar än eller inte. På ett sätt vill jag ju hem, framför allt för att träffa lilla Leyah som växer så det knakar, men självklart för att träffa alla andra också. Det som gör att jag tvekar är att jag ofta har ett behov av att åka hem för att som sat träffa folk hemifrån men det får jag ju ändå göra i samband med flytten, så kanske borde jag spara de pengarna ändå, och åka hem efter tentan i slutet på oktober.  Ja ja, får väl fundera ett tag till, måste ju dock bestämma mig i tid så jag kan förvarna Candys ägare.

Jag hade föreläsning idag. Fick då veta att flera av de jag hänger med i min grupp läser en eller två kurser utöver den här specialiseringen som de sökt fristående. Någon läste konflikthantering och någon utomhuspedagogik. Får världens ångest - kanske borde man själv också ha läst några extra kurser som man kan visa upp vid jobbansökningar, eller bara för att förbereda mig ÄNNU mer för det verkliga livet. Förstår dock inte riktigt hur de orkar med att läsa mer än specialiseringen - visst har vi lite schemalagd tid, men att frivilligt fylla upp den med mer plugg är nog lite mer ambitiöst än vad jag egentligen är...

Nu ska jag kika lite på reprisen av Related... Hej hej...!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: