Hakuna Matata

2007-08-21
11:12:12

Back to reality. /S
Idag är det tisdag och jag har varit här i 4 dagar nu. Nu känns det som att jag verkligen är tillbaka i verkligheten. Diskbänken är full i disk, tvättkorgen sprängfull och plånbok och bankkonto tomt!

Tobias har fullt upp hela dagarna med plugg och nollning, och för tillfället har vi en ny överenskommelse om att jag ska laga all mat och han ta all disk - därav den fulla diskbänken :p Det känns så där.... inte för att det är jobbigt att laga mat utan snarare för att det är jobbigt att komma på VAD man ska laga för något. Igår blev det gulaschsoppa med köttfärs - har aldrig gjort det förut men det blev faktiskt riktigt gott. Fantasin börjar redan tryta för vad man ska hitta på härnäst men idag tror jag det får bli ungspannkaka med bacon.
Om någon har enkla och relativt billiga recept så tar jag gladeligen emot dem!

Bankkontot är som sagt tomt - lönen har inte kommit än och inte heller studiebidraget. Känns lite tungt men jag ska försöka sitta barnvakt till helgen om jag hinner. Förmodligen lär jag få plugga en hel del i helgen eftersom mina kursböcker inte kommit ännu så ligger jag redan lite efter i läsningen.

Idag ska jag bara vara i skolan i tre timmar och det enda vi ska göra är att se på film - en kurs precis i min stil :p Samma sak ska vi göra på torsdag! När jag pratade med mina klasskamrater igår fick jag veta att de hört att den här kursen är ganska slö - jag hoppas det ryktet stämmer så man får plugga in all fakta i lugn och ro utan att tänka på en massa inlämningsuppgifter.


Slutligen tänkte jag bara tipsa om lite "ny" musik. Den är inte ny egentligen men den är ny för mig...



Moneybrother
- har hört honom förut men först nu som jag fastnat, här hemma lyssnar vi nog mest på det äldre albumet från 2003 (Blood Panic)


Oh Laura
- Har bara tidigre hört Release me, men nu har vi hela albumet och det faller mig precis i smaken!
A Song Inside My Head, A Demon In My Bed (2007)



Puss på er!!

Kommentar:
#1: Karinarin

ja jag har faktiskt redan avslöjat rätt svar:)

2007-08-21 @ 12:13:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: