Hakuna Matata

2007-04-15
22:26:43

Snygg naken? /S
Någon som såg det nya programmet "Snygg naken" på 5:an idag? för att kort sammanfatta handlingen så är det en stylist som följer en person som mår dåligt över sin kropp. Under den månaden shoppas det mycket, personen får lära sig vilka kläder och modeller man passar i. Sen är det även lite andra saker som ska höja självförtroendet.

Förutom att jag tycker att den manliga stylisten tafsade lite väl mycket på tjejen som var med i dagens program så tyckte jag om programmet. Det var visserligen ingen direkt ny programidé då liknande program redan visas, men jag tror att man även som tittare kan få lite bättre självförtroende faktiskt.

Idag har vädret varit helt underbart! Jag började dagen med att köra en liten renovering av mig själv. Började med att använda Epilette(finns på Kick's) som jag köpte igår. Det är som väldigt finkornigt sandpapper som man "slipar" benen med för att slipa ner håren men även som peeling. Mitt syfte var att peela mina ökentorra ben. Därefter blev det duschpeeling för resten av kroppen. När man varit duktig att peela sig måste man ju smörja sig också, och ett annat inköp jag gjorde i Karlstad var bodylotion med brun-utan-sol-effekt. Så nu sitter jag här med lena ben och en fejkad lätt solbränna :)
Efter min renovering satte jag mig ute på innergården och pluggade någon timma, hade gärna suttit hela dagen men vid 14.30 kom barnen från dagis/nattiset ut och lekte och det blev lite för högljutt.

Vad gäller pluggande så är jag riktigt nöjd vad gäller dagens insats. Två av texterna var på engelska, vilket för mig är väldigt krävande, måste ta massor med pauser för att orka igenom. Sedan blir det gärna att man läser mekaniskt, man uttalar orden " i huvudet" men är lat och orkar inte slå upp ord man inte förstår, vilket leder till att läsförståelsen blir rätt kass. Det ironiska är att båda texterna handlade om just elevers svårigheter med läsförståelse... hahaha... man lever inte direkt som man lär!

Imorgon har jag seminarie på förmiddagen och därefter ska min arbetsgrupp förbereda seminariet vi ska hålla i på torsdag... känns sådär då jag som sagt inte riktigt förstått allt jag läst, och därför har få idéer om vad man skulle kunna tänkas hitta på. Imorgon kväll kommer även äntligen Tobias hem!! Har längtat efter honom, är verkligen inte kul att vara själv så länge när man vant sig vid att alltid ha den andra personen i sin närhet.

Kan även meddela att jag nu fått betyg i den kurs jag hade en komplettering liggandes sedan förra året! Känns så skönt om jag nu klarat den sista tentan behöver jag bara satsa järnet nu i sista kursen så jag blir godkänd även där. Då kan jag verkligen ta semester i sommar från plugg och börja i höst med alla 80p färdiga och bara koncentrera sig på den kursen man är inne i...!

Kan också berätta att jag lutar mycket åt att INTE komma hem till Valborg. Tobias familj kommer under Kristi Himmels helgen så där försvinner pluggtid, och jag har enormt mycket att göra i denna kursen + att jag planerar att skriva min hemtenta tidigare så jag kan komma hem några dagar tidigare i sommar då jag kommer att vara själv de sista 2 veckorna här. Så tyvärr Linda men du får nog vänta med firande ifrån min sida tills i juni... men då kan vi ju slå på stort eftersom vi är lediga! Men jag har inte helt bestämt mig... vem vet, jag kanske underskattar min pluggförmåga och hinner med mer än jag tror den kommande veckan.

Natti natt på er, sov gott!

Kommentar:
#1: Sofia

Är trött å gnällig...missnöjd med designbytet...det var bättre förr;)

2007-04-15 @ 23:47:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: