Hakuna Matata

2007-04-19
12:45:55

En BRA dag :)) /S
Hittills har den här dagen varit jättebra! För det första höll vår arbetsgrupp i dagens seminarie, och det blev jättelyckat, de flesta verkade tycka att de fått ut mycket av seminariet. Sedan fick vi lite idéer till hur vi kan göra upplägget för det portfoli som kommer bli nästa examinationsuppgift.

När jag kom hem visade det sig att vi ÄNTLIGEN har fått vår nya ugn!!!! Så i helgen ska vi äta tacopaj, och baka massa gott som muffins och annat härligt! Det allra allra härligaste var att jag idag fick hem min tenta som jag lämnade in precis innan jag var hemma sist. En tenta som jag var nästa helt säker på att jag skulle få komplettera. Det visade sig dock att jag klarat den!!!! Fick inte ett enda klagomål på NÅGONTING av de 12 sidor jag skrivit!!! Är dock inte godkänd i kursen än då de slarvat bort en av mina kursuppgifter som jag var tvungen att skicka in igen, men det var en liten uppgift.

Känns så skönt att jag inte har något annat än de här sista kursen jag behöver fokusera på!

I och med att jag klarat tentan och att Tobias bestämt sig för att åka hem över valborg, så köpte även ja gen biljett hem. Så nästa fredag kommer jag med tåget klockan 22.00 för att återvända kl 19 på tisdagen!

Så imorgon planerar jag att inhandla present... så idag är SISTA chansen att komma med önskningar Linda!!!

Nu ska jag ta lite mellanmål...

Pusselipuss

Kommentarer:
#1: Pumba

Egostuff!!!! =D

2007-04-20 @ 06:54:29
#2: Pumba

Mina inlägg vägrar publiceras. Varför krånglar alltid bloggen för mig?? =/

2007-04-20 @ 23:04:51
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: