Hakuna Matata

2007-04-16
14:15:05

Beslutsångest... /S
Läsa 160p eller läsa 140p.... GAH! Jag har fått beslutsångest... Jag har hela tiden planerat att läsa till en 40p inriktning för att få förskolekompeternsen också, men nu.... just nu känner jag mig så trött på plugg att ett ynka halvår extra känns som en evighet! Jag har slängt iväg ett mail till studievägledarna får och se om man kan läsa till den kompetensen efter lärarexamen. Om det går tror jag att jag ska nöja mig med 140p:s utbildning just nu och läsa till den andra inriktningen om jag skulle komma på att jag behöver eller vill ha de andra poängen också.

Idag skulle vi förbereda ett seminarie i min arbetsgrupp, jag räknade med att bli kvar i skolan hela dagen, men som tur var visade det sig att en i gruppen hade en toppenidé och vi kunde gå hem efter 10 minuter :))

Nu har jag suttit och tittat på mitt pensionssparande.... jag vet.... hur seriöst är inte det ???! Det jag egentligen tittar på är vad man ska köpa för fonder för de 500kr jag har fått att köpa som jag vill med, Tänkte kolla lite med Tobias vad han tänkt också, han är nämligen lite mer insatt i fondsparandet än mig. Själv vet jag inte ens vilka fonder jag har?

Nu ska jag förbereda lite inför VFU:n!


Tjingeling...

Kommentar:
#1: Pumba

Jag tycker du ska läsa 160 p på en gång eftersom du inte vet när och hur du ska kunna göra det sen. Ska du behöva läsa det i Linkan då eller? Tycker det är bättre o få det överstökat! Håll ut!

2007-04-16 @ 19:06:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: