Hakuna Matata

2006-09-28
09:01:26

Whats new? /L
Goder morgon!
I måndags började nya kursen (samhällskunskap). Allt funkade bra under dagen och föreläsningarna var relativt intressanta. Jag var skittrött och somnade tidigt. I tisdags vaknade jag rätt så tidigt eftersom jag somnat tidigt. MEN jag gjorde absolut ingenting under dagen, inte vad jag kommer på nu i alla fall.
Igår hade vi ytterligare några föreläsningar. Väldigt intressanta men mycket att ta in så när jag kom hem hade jag jätteont i huvudet så jag la mig en stund och när jag vaknade FYRA timmar senare så hade jag migrän. Lyckat.
Jag och Jason gick ändå till affären (tänkte att frisk luft kanske skulle hjälpa). Där hämtade jag ut min kurslitteratur för denna kurs och nästa. Min nästa kurs är historia och då kommer vi ha salstenta. Jag kollade på böckerna när jag insåg att Jason beställt en av historieböckerna på engelska. Jag började då få svårt att andas eftersom jag redan har panik över saltenta -  ska jag behöva översätta en hel bok också som om det inte redan på svenska är svårt att förstå. Jag hittade i alla fall den svenska varianten så nu måste jag skicka tillbaka boken och beställa den nya. Den svenska kostade dessutom bara 184 kr medan den på engelska kostade 331 kr! Stor skillnad. Jag vet inte hur han lyckades åstadkomma detta misstag.

Nu måste jag skynda mig, ska till skolan!
Puss och kram
Linda


Kommentar:
#1: Manny

Vad sägs om att du tar tag i det som rör ditt liv i fortsättningen och beställer själv!

2006-09-28 @ 09:24:26
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: