Hakuna Matata

2006-09-07
12:57:23

Tursamma Karlstadbor! //S
Alla Karlstadbor ska vara glada för att jag valde att komma först imorgon! Anledningen till detta är mitt otroligt usla och skrämmande humör. Jag känner mig som ett svart åskmoln!
Det började igår med att jag var jättenöjd som tagit mig igenom så många kursböcker och att de varit intressanta, den boken jag började i sen var HEMSK!! så himla rörig så jag fatta inget av vad jag läste! Enligt min lärare så läste jag inte då läsning kräver BÅDE förmåda att avkoda och förstå, något jag alltså inte var kapabel till.

Det fortsatte under natten då der var stört omöjligt att sova, jag sov sammanlagt ca 3 h under natten, vilket är liiiite för lite för min del!! Jag provade med mina pålitliga sömntabletter, de hjälpte mig med de där 3 timmarna sömn, men sedan vaknade jag ju igen vid 05.00.

Idag fortsatte det med att jag kom till skolan och hade världens mastigste seminarie, intressant men man fick ju skriva som 17 för att hinna med att anteckna allt vilket ledde till att jag inte hörde ett ord av vad människan sa!

Ännu tröttare åkte jag på vägen hem till affären för att förbereda mig lite för morgondagens bussresa, och hamnar då i världens kö med en krånglande kund!!!

Väl hemma möter jag Erica i dörren som är på väg ut som snällt talar om att vi inte alls har någon tvättid ikväll för den snodde någon under tiden hon tvättade imorse!!!!!!!!!!!!!!!!!! Detta i sin tur innebär att jag kommer vara tvungen att dra med mig en massa smutstvätt och TVÄTTA det första jag gör när jag väl kommer hem, då antalet rena underkläder börjar närma sig NOLL!!!!

Efter att jag tagit några djupa andetag sätter jag mig vid datorn och kollar mailen där jag fått mail angående min praktik. Jag får veta att alla årskurs 1 lärare på mitt praktikområde har tackat nej till att vara mentorer, detta innebär att jag kommer hamna på ett annat område, vilket innebär att jag kan få praktikplats lååååångt härifrån som ex. i Hultsfred!! OM jag skulle få det så kommer jag vara tvungen att åka buss eller tåg, vilket i sin tur innebär att jag aldrig kommer ha ett öre på fickan, med tanke på vad dyrt det är och vi måste vara beredda att lägga ut 600kr i månaden på resekostnader!!!!!!!!

Så som sagt... ni ska vara tacksamma för att jag INTE kommer idag, och dra ett djupt andetag och hålla tummarna för att jag kommer få någon sömn inatt.... ANNARS.... kommer ni få att göra med ett MONSTER under helgen!!!!!!!!

Kommentar:
#1: Pumba

Stackare då... :P

2006-09-07 @ 17:24:31
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: