Hakuna Matata

2006-09-14
12:51:50

Movie-seen /L
Tänkte uppdatera er med lite film-åsikter. Såg tidigare idag på "John Tucker most die". En hyfsad men typisk Amerikansk-High Scool-film. Funkade okej hela filmen men slutet var skit töntigt. Antingen ska det var riktig klysé eller så ska man bli riktigt förvånad, annars funkar inte den här typen av film. Jag blev besviken. Titeln stämmer inte heller överens med filmen, den ger mig en känsla av att det är en Mean Girls-liknande film men så är inte fallet.
Regnar det och du har tjejkompisarna över så kan man helt klart se den. Men det är ingenting jag köper till DVD-samlingen.

Igår såg jag även den efterlängtde "På andra sidan häcken". Höga förväntingar eftersom tecknade filmer de senaste åren har varit såå bra. Den här hade dock inte de där roliga replikerna eller de typiska karaktärerna. Den var faktiskt riktigt tråkig. Plus att Bruce Willis gjorde rösten för tvättbjörnen (eller vad det nu var), vilket egentligen borde ha varit en varning. Han gör trots allt inte så mycket bra filmer (eller några alls). Ja, jag har sett den och kommer aldrig se den igen. Bara en sån där film man ser och glömmer bort....

54542-218

Puss och Kram
/Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: