Hakuna Matata

2006-09-04
21:01:04

INTE så flitiga Sandra! //S
Igår  var jag som sagt riktigt flitig... idag.... inte riktigt lika duktig!
Hade seminarie på förmiddagen, totalt värdelöst! Hade tänk köpa bokplast för att plasta in mina nya kursböcker, samt en ny överstrykningspenna då jag snott Ericas de  senaste dagarna. Men mitt lilla minne svek mig, och jag kom hem utan pennor.

Väl hemma kollade jag mailen för att se om jag fått någon praktikplats, vilket jag självklart ännu inte fått, och jag ska ut på praktik imorn egentligen!

Efter det blev det lunch framför TV:n. När den var uppäten tänkte jag läsa ut den kursbok jag hade börjat i under helgen. Mitt mål var att läsa ut den och läsa ett kapitel i en annan bok.... funkade inte så bra då jag SOMNADE!

Man kan ju tycka att jag borde vara utvilad efter 1,5 timmes lång tupplur, men istället var jag jätteseg. Tog en tripp bort till affären för att vakna till och komma igång med läsandet. Jag hade ca 100 sidor kvar att läsa i den första boken när jag började, och nu när klockan är 21.00 har jag fortfarande 50 sidor kvar!!

Jag ska ändå läsa ut den boken innan jag lägger mig så jag kan koncentrera mig på den andra boken imorgon, och den tredje på onsdag! Lyckas jag hålla den planeringen bör jag inte ha några problem med att hinna med Karlstadbesöket.

Linda.... kommer ha tajt om tid att hinna träffa dig då jag gärna vill träffa Tobias som jag inte träffat på nästan 4 veckor. Så om vi ska ses får det bli en stund på fredagkväll (kommer inte till kd förrän vid 16.00 på fre).

Imorn ska jag ta tag i min TREDJE joggingtur om det inte är allt för dåligt väder.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: