Hakuna Matata

2006-09-20
16:12:58

Ingen återvändo!!!! //S

Imorgon kommer jag till Karlstad klockan 16.36... med TÅG!!! Biljetten är köpt så nu finns ingen återvändo... än så länge känner jag ingen nervositet men den kommer komma sakta men säkert.
Ska ringa Tobias ikväll och ha en liten tåglektion... på allvar!

Nu har jag varit på praktik i två dagar, det har varit kul men jobbigt. Jag har aldrig tidigare varit i en 1:a men nu förstår jag varför många lärare beklagar sig för att gå från en 3:a till en 1:a... bara en sån sak som att få barnen att sitta still på en stol var ju hur jobbigt som helst! Och det där med räcka handen har de inte koll på... de räcker upp den men samtidigt som de gör det skriker de, och om man inte kommer till dem först blir de skitsura!!!

En annan jobbig grej är alla fjantiga bråk! De har inte riktigt lärt sig att lösa sina konflikter själva utan kommer och skvallrar om minsta lilla grej, gärna med tårarna sprutandes!
Det är nog tur att det bara är praktik 2 dagar i veckan, för det var riktigt jobbigt och svårt! Med svårt tänker jag på att hjkälpa dem lära sig läsa och skriva, man har ju läst om alla fel man kan göra och att första året i skolan präglar resten av skolgången, och jag vill definitivt inte vara orsaken till att 20 elever blir elever med negativ inställning till skolan!

Imorgon öppnar väl Mitticity i Karlstad också, har tänkt kolla in det när jag kommer med tåget. Orkar nog inte med någon shopping för det kommer ju säkert vara MASSOR av folk, men det kan ju var kul och se hur det ser ut, stan kommer ju växa jättemycket!

Nej nu ska jag vila och senare ta tag i lite plugg, och ikväll blir det mental förberedelse inför min tågresa... med byte!!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: