Hakuna Matata

2006-09-03
21:20:31

Flitiga Sandra =) /S
Idag har jag verkligen varit duktig!
Jag tog en liten sovmorgon idag och gick upp vid 10.10, käkade havregrynsgröt till frukost!
Därefter dammsugade jag köket då Ericas föräldrar skulle komma och NÅGON (inte jag) hade spillt ut en massa havregryn på golvet men struntat i att städa efter sig. När jag ändå var igång passade jag på att dammsuga mitt rum och hallen.

När jag ändå påbörjat städning så fortsatte jag med att skura golvet på mitt rum, i hallen, badrummet och i köket. Jag hann precis ställa in allting när det plingade på dörren så jag sprang in på mitt ru och gömde mig (hade fortfarande pyjamas).
Lite halväcklig som man alltod blir av att städa ville jag inte ta på mig rena kläder, så jag tog på mig träningkläderna och avverkade idag min andra jogginrunda! Därefter hem och körde lite sit-ups innan jag hoppade in i duschen.

Sedan pratade jag lite med Tobias i telefon.. inget vidare dock, började bråka om absolut ingenting (pga mitt dåliga humör). Försökte sedan plugga lite utan någon vidare framgång då mina tankar mest handlade om Tobias.
Gjorde lite matlådor, under tiden ringde Tobias igen och allt blev bra igen!

Sedan blev det middag, chili con carne, framför TV:n. Kom inte därifrån förrän efter ca 2 timmar då klockan var 19. Har sedan dess fram till nu (kl 21.20) pluggat!

Jag är alltså riktigt duktig, ska nu förbereda mig inför morgondagens redovisning, känns halvbra då jag inte riktigt har koll på allt känns det som, men det ordnar sig nog!

Natti natt!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: