Hakuna Matata

2006-09-23
14:21:00

Åsa gör entré /L

Lördag! Yeah!
Som sagt, igår gick jag och Jason till Vegas Video för att möta Tobbe och Sandra för en trevlig videokväll!
Vi valde efter många om och men filmen Führerns Elit. En film om en boxande grabb under nazisttyskland. Efter vi betalt gick vi ut och där stod en helt underbar vit/svart Jack Russel... jag kunde inte motstå utan lossade på kopplet och gick iväg med denna. Sandra började ju givetvis skrika om att så kunde man ju inte göra! Vad hon inte visste var att denna hund var mammas nya lilla skit som jag hade tagit med för att suprisa Sandy girl! Jag lyckades minst sagt, haha! =D

Väl hemma bönade jag och Sandra om att vi skulle vänta med att se filmen eftersom Musikbyrån visade Red hot Chili peppers konsert i Danmark. Efter ett tag av tjat lyckades vi ialla fall nästan få se hela... När vi satte på filmen så blev grabbarna nog lite pissed off eftersom vi inte kunde sluta stri. Ja, för det första kan man ju inte sluta irretera sig på den där gemenskap skiten tyskarna höll på med och detta ledde väl till en del fnitter. Alla var tydligen inte lika roade som oss. Torrisar.



Efter att jag var proppfull med allt som gick att äta så gick paret hem och jag slängde mig på sängen och somnade på en gång. Vaknade idag klockan nio helt utvilad! Härligt. Tyvärr är Jason trött eftersom han som vanligt lyckatas vända på dygnet. Men jag ska försöka hålla honom vaken.
Mamma var nyss här med ÅSA, som hunden heter (om ni inte fattat det). Hon verkar gilla Johnny och Stina liiite för mycket om vi säger så. De gillar dock inte henne.

Ikväll ska jag till Sandra för att ha en riktig tjejkväll!
Ha en trevlig lördag, för det ska jag!
Puss och Kram
/Linda



<---- Johnny gillar sin mormor....



Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: