Hakuna Matata

2006-09-18
15:43:10

Äntligen VFU! //S
Idag fick jag äntligen tag på min mentor på praktiken, vilket verkligen var på tiden då jag ska dit imorgon.
Jag känner mig lite stressad då jag har 4 uppgifter som ska hinnas med under dessa 2 VFU-dagar då jag missade mina 2 dagar första perioden.
Fick även veta att barnen har idrott imorgon, och med tanke på hur tidigt barnen slutar i första klass lär jag nog inte hinna med särskilt mycket under morgondagen. Samtidigt vill man ju inte stress-lära-känna barnen heller med tanke på att de intervjuer jag gör med dem ska ligga till grund för min fallstudie som ska skrivas i vår.

Förutom min stress över det funderar jag fram och tillbaks över när jag ska åka till karlstad.  Jag har i alla fall bestämt mig för att komma denna vecka, men jag funderar på att komma så tidigt som onsdag och skippa torsdagsseminariet. Men som sagt har ännu inte bestämt mig. Jag kommer i alla fall senast torsdag, och tro det eller ej men det lutar mycket åt att jag tar tåget!

Tobias är ledig och hemma i Karlstad denna veckan, skönt, då kan man prata i telefon utan att tänka på alla pengar som går åt! Att han är hemma denna vecka är nog det som gör att jag kommer denna vecka...så tidigt som möjligt =P

Gjorde min Nasi goreng igår... den blev kanske inte jättegod men den dög fint åt mig! Kände mig oerhört nyttig när jag stod där och strimlade min vitkål.... vet dock inte vad jag ska göra med all den kål som blev kvar?? Några förslag?

Igår var jag ute och sprang, och sammanlagt har jag nu sprungit 7 gånger... trodde dock det var mer, men enligt mina anteckningar var det alltså inte det. Men detta gör att kostanden för skorna per använd gång är nu nere i 114 kronor... fortfarande alldeles för mycket så jag får väl se till att kuta lite mer.

Nu måste jag fortsätta förbereda mina barnintervjuer!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: