Hakuna Matata

2006-10-30
10:52:34

Underbart med ledighet! /S
Nu är jag tillbaka i Linköping efter en vecka hemma i Karlstad. Det har varit så skönt att vara hemma och inte behöva göra någonting, och inte behöva stressa upp sig över hur mycket man borde plugga.

Jag har spenderat veckan mest med familjen, men har även träffat Linda två dagar. Under helgen var jag självklart med Tobias :))) Han sov över hemma på fredagsnatten och på lördagen följde han med mig och min familj till Sunne för att gå på min ingifta morbrors 50-års fest. Kände inte direkt några på festen, jag fick i alla fall träffa mina kusiner och mostrar, samt lite annan släkt som jag inte sett på länge så det var kul ändå.

Resan tillbaks igår var riktigt jobbig då jag var så trött efter festen, och ville inget annat än att sova, men jag var inte hemma förrän 22.30 och då var jag tvungen att betala räkningar och lite annat, så klockan hann bli 00.00 innan jag kom i säng.... då var jag riktigt trött...!

Det var skönt att komma hem men det känns lite tungt att veta att man kanske inte kommer hem förrän till jul nästa gång vilket innebär att jag förmodligen inte kommer träffa Tobias innan dess. Det går ju åt lite pengar i december till julklappar bland annat, och sedan ska ju jag och Linda till Stockholm på RHCP :)

Nu ska jag göra mig iordning för första seminariet på nya kursen...!

Hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: