Hakuna Matata

2006-10-15
21:24:51

Trött, stressad =vimsig! //S
Den här helgen har jag rört mig ytterst lite. Igår var jag inte ute på hela dagen förutom de få minuter det tog mig att cykla fram och tillbaks till affären som ligger ca 3 min gångväg bort. Gjorde tacopaj för att frysa matlådor, resten av dagen tillbringade jag i min säng där jag mest tittade på TV, försökte mig på att plugga men det slutade med att jag somnade... Hade tänkt somna tidigt men tittade på filmen "Catch me if you can" en bra men lång film!

Imorse var jag sjukt trött men skulle vara barnvakt klockan 11.00. Jag var framme hos familjen kl 10.59, där barnen var redo att gå ut till lekplatsen. Trots att jag var sjukt trött tycker jag ändå att min insats var ganska god, jag pratade på med barnen och gungade på dem i över en halvtimme, sedan fick den äldre av de två barnen ta över mitt arbete att gunga på sin syster medan jag vilade mina ömmande axlar sittandes på en bänk. Insåg att hösten är då, det var riktigt kyligt att sitta still, ändå hade jag en tjock kofta under jackan! Efter de två timmarna tog jag mina slantar och cyklade hemåt, blev en repris av gårdagen, mycket Tv och lite plugg. Efter att ha varit hemma i fyra timmar ringer det på dörren, en kvinna undrar om vi glömt vår väska ute... det hade jag!!! I fyra timmar hade min handväska innehållandes min plånbok med 300kr, bankkort,körkort, medlemskort och busskort legat ute i min cykelkorg... som tur var hade inge rört den och allt fanns kvar. Det fick mig dock att inse att jag nog behöver mer sömn, så nu blir det sömnpiller så man somnar någon gång om kvällarna.

Har börjar med en ny sovvana den senaste veckan. Till och börja med tar det en evighet innan jag somnar då jag aldrig tycks hitta en bekväm ställning och att det alltid är för varmt eller för kallt. När jag väl somnat har jag dock börjat med vanan att kasta iväg en av mina kuddar. Jag brukar alltid vara ganska stillsam när jag sover (har vittne ;Tobias) men nu har jag vaknat varje dag i en vecka med att min ena kudde ligger på golvet nästintill i andra änden av rummet.... hm... scary...! Tänk om jag börjat gå i sömnen eller något??!

Nu på kvällen har jag dock fått lite gjort, har läst igenom tentapluggshjälpen och förberett responssamtal inför morgondagen. Tröttheten kom dock till uttryck ännu en gång under dagen då jag skulle skriva ut en kursuppgift och min kära skrivare vägrade skriva. Jag kunde verkligen inte förstå varför den inte skrev ut, men till slut insåg jag att jag inte pluggat i den i datorn!!! Pinsamt jag vet... men strömsladden var i så allt lyste ju, längre än så tänkte jag inte.

Någon annan som är trött är min kära pojkvän. Pratade med honom i fredags då vi sa att jag skulle ringa honom på lördagen, viket jag gjortde men utan svar. Provade därför att ringa honom idag istället, denna gång svarade han....och jag blev ARG! Han mumlade fram ett hej och när jag frågade om jag skulle ringa senare så muttrade han fram att vi skulle höras imorgon istället!!!! Tack för den darling....
Som tur var insåg han själv vilken idiot han var och ringde förut och bad om ursäkt, han skyllde på att han var nyvaken.

Nu har jag helt förlorat hoppet om att få den där 1:an, det är uppe i 14 sökande och köpoängen ligger på 897poäng medan jag själv bara har 279poäng :(

Dags att fortsätta med lite plugg, har en redovisning imorgon... har ingen aning om hur seriös den är?!! Hittills har vi inte haft en enda seriös redovisning så jag antar att den här inte heller är det.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: