Hakuna Matata

2006-10-14
11:15:44

Pust...jobbig natt. //S
Under veckan har jag kämpat som tusan med en kursuppgift som ska vara minst 5 sidor lång, jag kom bara upp i 3,5 och skickade ut ett massmail till hela klassen där jag frågade om jag kunde få någon annans text för att se hur de lagt upp sitt skrivande och vad de diskuterat. Utav 23 kurskamrater var det EN som skickade tillbaka och han gav mig ett utdrag ur sin text som hjälpte lite men ändå svårt att se hur hela arbetet skulle se ut.
Jag vet inte om de var rädda för att jag skulle kopiera deras arbete eller ej men jag fick i alla fall ingen hjälp. Tanken är att vi ska ge respons på några andras texter, dessa texter skulle mailas senast idag. Jag fick de texterna jag skulle ge respons på klockan 22 igår kväll och inser att jag löst uppgiften fel till 75% och raderar allt jag skrivit och börjar om, klockan 00.00 var jag nästintill färdig. Jag var då redan uppe i 6 sidor. TÄnk om de snåla jäklarna kunde visat mig hur de löst uppgiften lite tidigare i veckan... då hade ja ginte behövt stressa som en idiot... och NEJ jag kopierade eller snodde inte deras idéer, enbart deras skrivformalia.

Under dagen har jag tänkt skriva klart den, vilket inte bör ta så lång tid eftersom texten får vara max 7 sidor. Sedan har jag tio sidor med olika begrepp att plugga inför tentan som är på torsdag, och om jag hinner ska jag även planera inför kommande veckas 2 praktikdagar. Om det hinns ska det väl lagas middag under dagen...tacopaj....mmm!!

Hej så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: