Hakuna Matata

2006-10-16
12:43:04

Meeeer plugg! //S
Igår hade jag jättesvårt för att somna som vanligt, men denna gång förvärrades saken av att det knäppte i elementsrören precis vid min säng, ungefär varannan sekund lät det som om någon knäckade med en nagel i väggen.. så irriterande!! Tog en sömntablett och satte på stereon och lyckades somna till slut.

Det här med att det blir mörkare ute i dessa tider är inte så bra för mig, ja gär fruktansvärt morgontrött annars, men när det dessutom är kolsvart i rummet när man slår upp ögonen förbättrar ju inte det hela direkt!

Idag hade vi seminarie, en del av det var tvärgruppsredovisning, som vanligt med den här kursen var redoviisningen mer att berätta vad man läst och diskutera. Vår grupp var färdiga efter halva tiden och satt sedan och spydde galla över hur fruktansvärt dåligt upplägget är i den här kursen.
Efter rasten var det sedan dags för respons på kursuppgifter, jag fick helt okej kritik och kände mig ganska nöjd tills min lite "hat"-kurskamrat avslutar med att säga -"Ja... man kan väl säga att det var åtminstone ett hyfsat arbete..hahaha"

KÄRRING!!! Tur för henne att jag är konflikträdd och håller sådana kommentarer inom mig! Fan vad fräck kommentar. Detta sade hon efter att vi diskuterat våra olika erfarenheter av dåliga opponeringar... Nu hatr jag henne ännu mer... hon är en sån som tycke att hon är så jävla bra själv och skrattar hånfullt åt andras idéer och förslag... KÄRRING!!!KÄRRING!!!KÄRRING!!!KÄRRING!!!KÄRRING!!!KÄRRING!!!

Mitt humör förbättrades inte av att jag när jag ska cykla hem tappar cykeln i marken så alla trodde nog att jag ramlade.. det är inget man vill göra på universitetets huvudstreeta! Cyklar i rask takt hemåt, men stannar till vid affären för att köpa bröd. När jag ska låsa cykeln upptäcker jag att jag tappat mitt lås, det innebar när jag tappade cykeln på universitetet. Så jag fick alltså cykla tillbaks, som tur var låg det kvar, men ändå jäkligt irriterande fortsättning på en i allmänt irriterande dag!

Som grädde på moset fick jag även tillbaks två gamla kursuppgifter, varav jag var underkänd på den ena!!! Så nu måste jag på något vis finna tid för att fixa till den... Just i denna stund önskar jag att dygnet hade liiiite fler timmar.

Hm... är väl lika bra att sluta gnälla om vad mycket man har att göra och istället faktiskt göra det antar jag...

PS. Stackars Linda, gick du upp från sängen efter en natts sömn och förflyttade dig till soffan för att i några timmar koncentrera dig på en bra film... blev det så mycket för lilla dig att du var tvungen att sova en liten stund efter det... stackare ....Hahaha... fattar du hur pinsamt lat du framstår i vad du skrev...hahaha... love U DS.

Kommentar:
#1: Anonym

stackars lilla gumman!!
ingen bra dag?
kram fr X mamma

2006-10-16 @ 15:14:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: