Hakuna Matata

2006-10-16
18:26:52

Jag? Lat? /L
Jag? Lat? /LSandra! Hur vågar du påstå att jag är lat? Jag som inte drar mig för att springa en mil extra bara för skojs skull! *mohaha*

Idag har jag och Sandra nr 2 skrivit vår artikel. Vi blev faktiskt klara redan idag! Vilket innebär att jag är ledig onsdag och fredag =)
Vi jobbade på riktigt bra idag, redan runt 11 började vi se slutet på arbetet. Vi tog oss en lång lunch och hon bjöd på kladdkaka! Sedan åkte vi till skolan och lämnade in den! Klart!
Det är så skönt när det går bra rakt igenom. Jag hade en väldans tur som fick jobba med Sandra eftersom vi låg på samma nivå detta gjorde ju att det gick ännu snabbare. Jag hoppas att jag kan få vg på den här delkursen, men min lärare har varit lite putt den senaste tiden. Inte bara på mig utan andra, men förra fredagen bad han mig och erik att stanna kvar och räkna pengarna till klassresan men detta glömde jag och smet iväg tidigare (Pappa stod o väntade ju!). Så nu i fredags påpekade han detta och kollade lite surt på mig, men jag tycker inte det var hela världen när Erik stannade kvar och han gjorde det ju inget att jag hade gått. Alla i klassen har märkt att han bara blir grinigare och grinigare, det är så töligt när han verkade helmysig i början! Hoppas iaf att det inte påverkar mitt betyg... man vet ju aldrig med lärarna idag!

Imorgon har vi inspirationsdag, jag fattar inte vad det är men det blir nog bra.
På torsdag ska jag gå på fullmäktige och grejer vilket betyder att jag går från 8.30 till 20.00 hela dagen! Kommer vara helt slut men som tur är jag ledig på fredagen!
Nästa vecka är det klassresa till Stockholm! Under bussresan kommer vi få se videon över vårt riksdagsspel och jag kommer alltså få höra mig själv en hel del och det hatar jag! Låter helt mongo på band... usch.

Nu ska jag göra något vettigt!

Puss och kram
/Linda

Kommentar:
#1: Manny

Hahaha... kommunfullmäktige... vad blir det...3:e gången eller?? TYcker verkligen synd om dig!!

2006-10-16 @ 18:35:18
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: